Kerstthema 2020 – Grillig

Written by: Francis

 

Het is geen nieuws voor jullie allemaal dat ik dol ben op de speelse kerstkleuren rood, wit en limoengroen, omdat ik deze al zoveel jaren gebruik, zowel in mijn eigen huis als in de winkel. Het is dus geen verrassing dat we deze favoriete kleurencombinatie voor 2020 een nieuw jasje hebben gegeven met een thema dat eenvoudigweg heet: Whimsical.

Bij Whimsical draait alles om brutaal elfenplezier.

Onze boom en slinger beginnen altijd met het aansteken ervan. We hebben ballen, kruisbloemen en zuurstokken aan onze boom toegevoegd, die allemaal deze leuke kleurencombinatie vertegenwoordigen. Daarna bouwden we de grotere stukken op, zoals trommels, speelse beweegbare elfjes, rood-witte poinsettia-bloemplukjes en eindigden met een grotere elf als topper.

Ik vind het geweldig dat je afstand kunt nemen van het traditionele decor met een leuk thema als Grillig en dat je geen echte regels hebt voor wat je aan de boom toevoegt. Het gebruik van extra grote items, meestal decorstukken voor op tafelbladen, creëert zo’n gevoel voor het verhaal dat je probeert te vertellen, dat de elfen gemakkelijk met pijpenragers aan de achterkant van de takken kunnen worden vastgebonden.

We hebben de mantelslinger verlicht met behulp van veelkleurige batterijlampjes, waardoor de witte, onbreekbare kerstballen konden oplichten in het weerkaatste licht voor een geheel nieuwe look voor ‘s nachts. En om het af te maken, bevat onze speelse tafelsetting alle elfenelementen met snoeprietversieringen als decoratie. tafelaankleding en afgewerkt met onze designer Patience Brewster taartplateau en deksel voor heerlijke kerstlekkernijen om te delen.

Zo feestelijk en zo leuk.

 

 

 

 

Veel plezier met het creëren van deze brutale look voor je huis met de volgende onderdelen:

Garland veelkleurige lichten

Snoepgoed met hulst

Snoeprode kruisbloem

Rode bal

Elfenkous

Beweegbare vrolijke vakantie-elf

Rood met witte rand Poinsettia-pick

Groene glazen kerstballen

Limoengroene kruisbloem

Rood, groen en wit sneeuwvlokornament

Witte glazen kerstballen

Rode glazen kerstballen

Nar kous

Share This Article
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *