Waar kun je echte mini-kerstbomen kopen?

Written by: Francis

 

Een mini-kerstboom neemt misschien maar een kleine ruimte in beslag, maar zorgt tijdens de feestdagen voor volop vreugde. Of je er nu één cadeau geeft aan dierbaren of een paar mini-kerstbomen nodig hebt om een ​​kamer in je huis op te vrolijken, bij Christmas Trees Direct hebben we een assortiment waar je verliefd op zult worden.

Minikerstbomen zijn verkrijgbaar bij:

  • supermarkten,

  • Tuincentra,

  • Speciaal kerstwinkels,

  • Boerenmarkten en kerstmarkten,

  • Sinds november zijn er in Groot-Brittannië talloze winkelstraten geopend.

Als u echter graag hoogwaardige, in het Verenigd Koninkrijk gekweekte mini-kerstbomen wilt kiezen, raden wij u aan onze collectie te bekijken! Onze bomen worden zorgvuldig verzorgd in Groot-Brittannië, klaar voor de kerstperiode. Met een scala aan boomformaten en snelle levering creëer je in een mum van tijd kerstsfeer met een klein boompje in pot.

Maar genoeg over ons. Laten we met uw vraag over waar u een kleine echte kerstboom kunt kopen, kijken welke u moet kiezen en hoe u deze kunt versieren om extra feestelijk plezier in uw huis of tuin te brengen.

Hoe koop en versier je een mini-kerstboom?

Nu weet je waar je echte kerstbomen van hoge kwaliteit vol feestvreugde kunt vinden en moet je een aantal belangrijke beslissingen nemen. Welke maat miniboom moet je nemen? Moet u kiezen voor de Nordmann-spar of de fijnspar? En hoe moet je het versieren?

Laat stress de feestdagen niet verpesten. Volg in plaats daarvan deze vier stappen.

1. Kies een echte kerstboom

De eerste stap is het uitzoeken van een echte kerstboom. Hoewel je misschien verleid wordt door de lange levensduur van nep-mini-kerstbomen, gaat er niets boven de kwaliteit en de vrolijke sfeer van een echte boom. Met een kenmerkende dennengeur in de lucht, unieke takkenindeling, boterzachte naalden om aan te raken en een levendige tint zorgen echte kerstbomen voor een kerst die je nooit zult vergeten.

Kies uit een reeks verschillende kerstboomvariëteiten, elk met verschillende kleuren, vormen en geuren. Veel boomsoorten, zoals Picea Glauca Conica, zijn ook verkrijgbaar in kleine maten, zodat u de boomstijl kunt kiezen die bij uw festiviteiten past. Als u van plan bent uw minikerstboom in november te plaatsen, adviseren wij om de gezondheid ervan goed in de gaten te houden. Geef hem water om de dorstige wortels te lessen en houd hem het hele seizoen koel.

2. Selecteer een maat

Zodra je één type minikerstboom (of meerdere) voor dit jaar hebt uitgekozen, is het tijd om een ​​maat te kiezen. Bij Christmas Trees Direct zijn onze mini echte kerstbomen verkrijgbaar in de maten X cm/ft. Dit betekent dat ze dat zijn X cm/ft lang en hebben een klassieke vorm. De verspreiding van de in pot gekweekte boom is afhankelijk van de variëteit: sommige zijn kegelvormig, andere hebben een meer bolvormige uitstraling dankzij de wijd uitstrekkende takken! We houden van de Fraser Fir vanwege zijn smalle vorm;

Hoewel je de ruimte onder de boom niet met cadeautjes kunt vullen, moet je er toch over nadenken waar hij deze feestdagen in je huis zal worden geplaatst. Misschien wilt u onze kleinste boommaat kopen voor uw eettafel of een iets grotere versie voor het hele gezin om te versieren en buiten te plaatsen. Meet uw ruimte vroeg voordat u echte kerstbomen bestelt, zodat u er zeker van kunt zijn dat u de perfecte pasvorm krijgt.

3. Vind het perfecte thema

De sleutel tot een mooie en goed samengestelde mini-kerstboom is het kiezen van een thema voor je huis. Bepaal of je voor warme of koude kleuren, glitter- en glitterminimalisme of zelfs een bosthema wilt gaan. Het is natuurlijk geen strikte regel, en je kunt alle decoraties die je wilt gebruiken of hergebruiken… maar voor de perfecte esthetiek kies je een thema dat overal waar je komt een vleugje festiviteiten teweegbrengt.

Zorg er bijvoorbeeld voor dat de kleur van uw versieringen op de mini-kerstboom matcht met de krans op uw voordeur. Of kijk in onze winkel voor bijpassende kerstballensets. Zelfs als uw mini-kerstboom stevig in de hoek van uw kantoor staat, kunt u een beetje magie toevoegen door het kleurenschema van de decoraties af te stemmen op het bedrijfslogo.

4. Versier in oneven aantallen

Ten slotte gelden de regels die gelden voor het versieren van uw hoofdkerstboom ook voor uw kleinste. Of je nu met familie en geliefden aan het versieren bent of jezelf wilt versieren om de perfecte balans tussen kerstballen en klatergoud te krijgen, je kleine boom verdient dit seizoen het beste.

In plaats van alles wat je maar kunt op je echte kerstboom te zetten (wat niet veel is voor de kleine takken van onze miniboomvariëteiten!), wees dan selectief met je versieringen. Kies een paar verschillende kerstballen en bewaar de rest voor volgend jaar.

We raden ook aan om in oneven aantallen te decoreren – 3 of 5 van dezelfde kerstbal, verspreid over het gebied. Eenmaal versierd, is het tijd om er ook LED-lampjes omheen te wikkelen! Naast prachtige verse bomen zoals de Nordmann-spar vindt u bij Christmas Trees Direct ook verlichting in ons assortiment.

Veelgestelde vragen

Hoe klein zijn kerstbomen in pot?

De meeste echte kerstboomvariëteiten, inclusief de pot, zijn van 2ft tot 7ft. Mini-kerstbomen beginnen echter op een hoogte van X cm/ft. Ze zijn een geweldig cadeau of kunnen zelfs als buitendecoratie naast de voordeur worden geplaatst.

Waar kun je mini-kerstbomen kopen?

Een echte kerstboom kun je op veel plekken in Groot-Brittannië kopen, van supermarkten tot tuincentra. Voor de beste in pot gekweekte bomen die op Britse bodem zijn gevestigd, kiest u echter een gerenommeerde kerstboomkwekerij zoals Christmas Trees Direct. Wij verzorgen zelfs de bezorging tot aan uw veranda.

Kun je buiten een mini-kerstboom planten?

Alle echte kerstbomen in pot kunnen buiten geplant worden. Als levende plant heeft hij licht, water en vruchtbare grond nodig met ruimte om te groeien. Plant hem dus niet direct naast een bord, muur of deur! U kunt de boom omgraven om volgend jaar naar binnen te laten komen, in een ruime pot zetten en na het seizoen opnieuw planten. Of je kunt hem gewoon buiten versieren met stoere kerstversiering voor buiten.

Share This Article
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *